Mulder Bos & Tuin | Cato Elderinklaan 8 | 7602 VN Almelo | Westeinde 224 | 7671 CJ Vriezenveen | Info@mulderbosentuin.nl |  Almelo: 0546-566966 | Enschede: 053-4304748

Nevenvestigingen: Zwolle; bedrijventerrein Marslanden, Apeldoorn; bedrijvenpark Apeldoorn-Noord, Deventer; bedrijvenpark kloosterlanden, Enschede; Bedrijventerrein Marssteden

Het onderhoud van bomen is een specialisme van Mulder Bos en Tuin. Of het nu gaat om monumentale bomen, fruitbomen, knotbomen of laanbomen, wij bieden u het beste advies. Sommige bomen belemmeren andere bomen in hun groei of ontnemen het licht in uw huis. Vanzelfsprekend hebben we bij alles wat we doen oog voor de natuurlijke omgeving én de veiligheid.

Snoeien;

Periodiek en preventief onderhoud en snoeiwerk aan bomen voorkomt dat een boom uit zijn jasje groeit en uiteindelijk misschien volledig verwijdert dient te worden. Mulder Bos en Tuin kan ingeschakeld worden bij het verzorgen en herstellen van beschadigde bomen, maar ook zoals aangegeven voor het snoeiwerk en onderhouden van gezonde bomen.

Kappen;

Voor bomen die worden geveld door een ziekte of een sta-in-de-weg vormen in een tuin is het soms noodzakelijk om de boom te kappen. Een tijdrovende en lastige klus, vooral als het om grote en hoge bomen gaat. Mulder Bos en Tuin is in staat op een vakkundige manier, waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan, nagenoeg iedere boom te verwijderen. Wordt er gekozen voor het omzagen van de boom, het wegtakelen, het uitkleden met behulp van een hoogwerker of door klimtechnieken? Mulder Bos en Tuin heeft voor iedere boom een pasklare oplossing!

Frezen;

Met behulp van een stobbenfrees zorgen de experts van Mulder Bos en Tuin ervoor dat u niets meer aan de boom herinnert, zodat u een nieuwe invulling kunt geven aan de plaats waar de boom stond.

 

Gemeenten / Overheid