Mulder Bos & Tuin | Cato Elderinklaan 8 | 7602 VN Almelo | Westeinde 224 | 7671 CJ Vriezenveen | Info@mulderbosentuin.nl |  Almelo: 0546-566966 | Enschede: 053-4304748

Nevenvestigingen: Zwolle; bedrijventerrein Marslanden, Apeldoorn; bedrijvenpark Apeldoorn-Noord, Deventer; bedrijvenpark kloosterlanden, Enschede; Bedrijventerrein Marssteden

Een goede tuin past naadloos bij uw huis, de omgeving, maar ook bij uw persoonlijkheid. En geeft u bovendien alle mogelijkheden en comfort die u van binnen gewend bent.

Ontwerp;

Om dit te bereiken biedt Mulder Bos en Tuin tuinontwerp aan. Zodat we u bijzondere mogelijkheden en ideeën kunnen laten zien voor uw tuin en terras, waar u zelf misschien nog niet aan gedacht heeft.
Natuurlijk kunnen we ook zorgen voor
vakkundige en complete uitvoering van het ontwerp.

Aanleg;

Of het nu gaat om een compleet nieuwe tuin aanleggen of het aanpassen van uw huidige tuin en/of bestrating, bij Mulder Bos & Tuin kan het allemaal. Van een persoonlijk gesprek om uw tuinwensen te inventariseren, tot de daadwerkelijke aanleg en het onderhoud. Het hele traject, van grond- en beplantingswerk tot het aanleggen van bestrating voeren wij vakkundig, snel en met enthousiasme uit.

Natuurlijk bestaat de mogelijkheid een deel van de werkzaamheden zelf uit te voeren. Want wie kan beter begrijpen dan wij, dat buiten zijn voldoening brengt. Genoegen dat terug te vinden is in úw tuin.

Vijvers en waterpartijen;

Wat ontspant er nu meer dan het geluid van zacht stromend water? Mulder Bos & Tuin heeft een ruime ervaring op het gebied van de aanleg van verschillende soorten vijvers. Want het geeft niet alleen sfeer, het trekt ook vaak andere dieren aan die hier graag gebruik van willen maken.

Mulder Bos en Tuin helpt u graag te bepalen welke vijver het gaat worden: wordt het een plantenvijver of een visvijver of een ander object met stromend water. Er zijn oneindig veel mogelijkheden! Ook zaken als beplanting rondom de vijver en een verlichtings- en onderhoudsplan zijn Mulder Bos en Tuin toevertrouwd.

Bestrating;

Bestrating is een essentieel onderdeel van uw tuin. Want het is immers dé plek waar u geniet van uw tuin door te relaxen op het terras. Net zoals een tuin moet passen bij uw wensen en uw huis, begrijpt Mulder Bos & Tuin dat ook uw terras aan moet sluiten bij uw wensen. We kunnen u adviseren over de verschillende stenen, tegels en split, en uiteraard de werkzaamheden perfect en snel voor u uitvoeren!

 

Gemeenten / Overheid