Uw Boom, Veilig gekapt

Stormschade, ziekte, slecht onderhoud of de wens voor meer daglicht in uw woning: er zijn vele redenen een boom te kappen, vellen of te rooien. Dankzij jarenlange ervaring krijgt u van Mulder Bos en Tuin een advies op maat. We zijn bovendien specialist in boomklimmen. Voor iedere situatie bieden we u de beste oplossing tegen een scherpe prijs.

Bomen kappen    

Advies 

Boom te groot, uit vorm, ziek of een sta-in-de-weg? Bij Mulder Bos en Tuin krijgt u advies op maat. We spreken vooraf de mogelijkheden en prijzen door. Zodat u weet waar u aan toe bent.
Hoogwerker of verreiker

Geen boom te hoog of te groot voor Mulder Bos en Tuin. We beschikken over diverse klimtechnieken, een eigen hoogwerker of werken met een telekraan of verreiker.

Mobirise

Vergunning en veiligheid 

Mulder Bos en Tuin weet welke regels gelden voor kappen van bomen en wat er nodig is: van eventuele vergunning tot veiligheidsmaatregelen. Kappen is een specialisme. Voorkom schade en vertrouw op de kennis en vaardigheden van Mulder Bos en Tuin.

Tarief

Het tarief wordt bepaald door de afmeting, locatie, leeftijd, eventueel verwijderen van de stronk en de opruim- en afvoerwerkzaamheden. We maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Meer weten?

Adres

Westeinde 224
Vriezenveen 7671 CJ

Contact

Email: info@mulderbosentuin.nl   
Telefoon: 0546-566966

Vooral actief in Almelo, Hengelo, Wierden, Borne, Enschede en omstreken. 

Made with ‌

Landing Page Maker